Fy faan

på ren svenska!

Jag mår skitilla just nu. Kan nästan inte hålla mig från att gråta......

Var in på agilityforum och där fann jag en länk som gick till några som behandlade pälsdjur så illa så illa.....
Faan att det finns sån skit!!!!!!!!

Jag hann bara med att se 30 sek max(!) innan jag var tvungen att klicka ner.
Men vaddå!? bara för att jag klickar ner så betyder det ju inte att skiten inte fortsätter...

Faan nu rinner det tårar.

På min näthinna har jag kvar blicken av det djur som kastats i en hög med andra djur, flådd levandes (fatta detta!!!!) och alldeles skinnflådd och blodig försöker att röra på sig........

AAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hur faan kan man göra så här???????!!!!!!

Nä, jag ångrar att jag klickade in på detta.................. Fy faan!!!

 Crying 1 






Jag har inte gått i graven....

Men bara inte haft lust att blogga! (Kan man ha det undrar säkert ni andra som bloggar jämt;)
Nåväl, jag har fått påtryckningar på den här utmaningen som cirkulerar runt just nu så jag tänkte mig på att försöka svara!

Vad har hänt hos mig då? Jo massor på jobbet (som vanligt) Jag har varit på Distriktsledarkonferans i agility för ÖND (Jätte roligt!), vi ska åka till Kina över jul och nyår (!) och sen väntar vi på vår nya bil som kommer snart(!).
det var lite kort om mig....


Men jag har alltså blivit utmanad av Nattis. 

Så jag har fått fundera lite över vad som Tessie gör som är lite "eget" för henne....


Varje utmanad hund ska skriva 6 underliga/konstiga fakta om sig själv på sin hemsida och samtidigt ange reglerna för leken. Sedan väljer man 6 nya hundar och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver man en kommentar i de utmanades gästbok för att de ska kolla in och läsa på ens egen hemsida för mer information.

  1. Tessie är ingen som man kan gosa med hur som helst. Om man vill klia henne får man be henne komma upp i soffan, men man ser att hon egentligen vill ner.... konstigt...
  2. Tessie kan inte sitta stilla och pinka utan hon GÅR samtidigt. När det är vinter ser detta mycket lustigt ut. Hon lämnar nämligen långa gula spår efter sig!

  3. Tessie tycker inte om när man ska kamma henne osv. Så fort hon ser att jag tar fram lådan med grejerna så ser jag i ögonvrån att hon smyger undan.
  4. Tessie följer mig vart jag går när vi är inomhus. Ser man inte efter så är risken stor att man går på henne! 
  5. Tessie är vår ringklocka här hemma! På agilityplanen skäller hon sällan som många andra sheltiesar gör. Det får hon inte för mig! Inte i för stor utsträckning i alla fall. Jag gillar inte när hundarna står och gafflar vid banan... Nåväl, hemma är hon helt rabiat när det kommer in någon på gården. Man kan tro att vi har något  väldigt värdefullt här hemma som hon måste vakta!?
  6. Diva är nu 9 månader och Tessie har ännu inte sagt ifrån till henne! Diva får bita, klösa, leva om, jaga, ta ben osv från Tessie men hon bara: "-Jaha, vill du göra det här nu? OK!" Jag har bara sett Tessie vara sur mot 1 annan hund på 4,5 år.


Eftersom denna utmaning redan cirkulerat runt bland de flesta Bodensare så lämnar jag min här. Det är ju så trist om man får samma hela tiden.


Idag åker vi till Ammarnäs, det ska bli mycket skönt! Bara vara ledig och ta det lugnt. pratade precis med mamma och hon berättade att det hade börjat blåsa mycket där.... det var iofs inga bra nyheter men vädret kan ju ändras snabbt i fjällen!

Ha en trevlig Allhelgonahelg!
 Jack O' Lantern 









RSS 2.0